Upravljalec spletne strani mestodomacihdobrot.si  (nadalje “Upravljalec”)  je Multimedijsko ustvarjanje, Denis Komen s.p., Cesta Goriške fronte 64a, 5290 Šempeter pri Gorici. 

 

REGISTRACIJA UPORABNIKOV

Za vnos informacij v profile podjetnikov je potrebno kontaktirati upravljalca preko spletnega vmesnika na spletni strani mestodomacihdobrot.si. Kupec, ki želi izkoristiti vse funkcionalnosti spletne strani mestodomacihdobrot.si, se mora registrirati preko spletnega vmesnika na spletni strani mestodomacihdobrot.si.

 

Uporabnik se zavezuje, da bo pri registraciji spoštoval naslednja navodila:

  • vpisani podatki, predvsem kontaktni podatki morajo biti popolni in resnični; izdajanje za tretjo osebo oz. vpisovanje podatkov tretje osebe brez njenega dovoljenja je prepovedano in kaznivo
  • vsak uporabnik ima lahko le eno uporabniško ime.

 

VSEBINA SPLETNE STRANI

Upravljalec Denis Komen s.p. ne prevzema nobene odgovornosti za resničnost objavljenih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki.

Vsak dogovor o nakupu/prodaji, je dogovor zgolj med kupcem in podjetnikom.

V primeru, da je vsebina na spletni strani mestodomacihdobrot.si podana s strani uporabnikov v nasprotju s temi pogoji uporabe lahko kdorkoli o tem obvesti upravljalca preko kontaktnega obrazca. Upravljalec bo preveril navedbe in ustrezno ukrepal ter po potrebi odstranil sporne vsebine.

 

 SPREMEMBA POGOJEV UPORABE

Upravljalec si pridržuje pravico, da lahko kadar koli spremeni te pogoje uporabe, če meni, da je to potrebno. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo od objave na spletni strani in se uporabljajo za posameznega uporabnika od njegovega sprejema teh novih pogojev.

 

Multimedijsko ustvarjanje, Denis Komen s.p.

Marec 2020