UPRAVLJALEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec osebnih podatkov je Multimedijsko ustvarjanje, Denis Komen s.p. (v nadaljevanju: upravljavec).

 

NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec bo osebne podatke (ime, priimek, e-naslov, telefon, lokacija podjetja) obdeloval v skladu z naslednjimi nameni:

  • pošiljanje brezplačnih obvestil za namene informiranja o storitvah in delovanju spletne strani mestodomacihdobrot.si,
  • s prejemanjem elektronske pošte, oziroma obvestil o aktivnostih vezanih na njihov profil in komunikacijo med uporabniki.

 

PRENOS OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam.

V primeru, da stranka preko kontaktnega obrazca na ponudnikovi strani kontaktira ponudnika, deli svoje osebne podatke tudi z njim. Slednji jih bo uporabljal za namene komuniciranja s stranko, dogovora glede naročila, pošiljanja svojih izdelkov ali dostave na dom. S pisno zahtevo, poslano na e-naslov neposredno ponudniku lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov.

 

PRAVICE POSAMEZNIKA

S pisno zahtevo, poslano na e-naslov upravljalca lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil in elektronske pošte se lahko uporabnik kadarkoli odjavi. To stori tako, da kontaktira upravljalca preko kontaktnega obrazca.

 

ROKI HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec bo obdeloval osebne podatke dokler bo to potrebno za dosego zasledovanega cilja, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica.